ماهواره «ناهید یک» در کمیته سازمان ملل متحد معرفی شد

ماهواره «ناهید یک» در واقع راه میانی برای دستیابی به بخشی از فناوری‌های مخابراتی زمین‌آهنگ است و فناوری‌های به کار گرفته شده در آن، پایه‌ اصلی فناوری‌های مورد نیاز ماهواره‌های عملیاتی کشور به شمار می رود.

14 بهمن، روز ملی فناوری فضایی/پروژه‌های فضایی که در انتظار تحقق وعده‌ها هستند/9 ماهواره کشور که در انتظار پرتاب قرار دارند

14 بهمن ماه روز ملی «فناوری فضایی» است و در حالی سال جاری (1396) به استقبال این روز می‌رویم که برخی از دستاوردهای این حوزه در انتظار توجه بیشتر مسوولان هستند.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

دو ماهواره دانشجویی تا پایان سال به فضا پرتاب می‌شود

رئیس سازمان فضای ایران امروز سه شنبه در نشست خبری از پایان طراحی و ساخت ماهواره «ناهید ۱»، «آت ست» و ماهواره «دوستی» خبر داد و گفت: تا پایان امسال یکی از ماهواره های «ناهید ۱» و یا «آت ست» به عنوان ماهواره های مخابراتی و همچنین ماهواره دوستی به عنوان ماهواره سنجشی به فضا پرتاب خواهد شد.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

ساخت ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی در دستور کار پژوهشگاه فضایی ایران

رییس پژوهشگاه فضایی ایران، طراحی و ساخت ماهواره‌های مخابراتی و سنجش از دور را از برنامه‌های اصلی این پژوهشگاه عنوان کرد.

ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015

پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دست‌آوردهای پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.

طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی در برنامه ششم توسعه

 

رییس پژوهشگاه فضایی ایران، اصلی ترین محور برنامه ششم توسعه این پژوهشگاه را طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی بومی دانست و گفت: پژوهشگاه بر اساس اساسنامه خود وظیفه گسترش و توسعه علوم و فنون مورد نیاز صنعت فضایی در راستای تحقق چشم انداز بخش فضایی کشور را بر عهده دارد.

طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی

رئیس پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامه‌ریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل می‌شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری